top of page

Elstartol a Pulzus fiatal felnőtt ifi Kolozsváron!


Szeretettel meghívunk minden 25 éven felüli fiatal dolgozót, házaspárt a Pulzus ifi első alkalmára, október 14-én, csütörtökön, 19:00 órától a Pulzus térbe! Az alkalomra mindenkit, felekezetei hovatartozásától függetlenül szívesen várunk!

Az első alkalom témája: Megváltozhat-e egy ember? a Példabeszédek 27:22 alapján: "Ha apróra töröd is a bolondot mozsárban, mozsártörővel, akkor sem megy ki belőle a bolondság."

Meghívottunk: ifj. Csomós József, a Tiszánninneni Református Egyházkerület ifjúsági referense

A dícsőítést vezeti: Steve Kennedy, Szilágyi Tamás és Visky Anna.

Az ifi alkalmaira két hetente kerül sor, az idei év előrelátható dátumai pedig a következők:

Október 14., 19:00 csütörtök Október 28., 19:00 csütörtök November 11., 19:00 csütörtök November 25., 19:00 csütörtök December 9., 19:00 csütörtök

! Mivel a Covid-19 vírus ismét elterjedőben van, felelősségét érezzük meghatározni a Pulzus téren belül bizonyos, az egészségünket védő szabályokat. Az eseményeinken, így a Pulzus ifi alkalmain is a következők betartását kérjük:

10 fős, vagy annál nagyobb létszámú összejövetel esetén kötelező az oltásigazolás (második oltás, eltelt utána legalább 10 nap) vagy a 24 óránál nem régebbi negatív gyorsteszt felmutatása.

'Mivel a Covid-19 vírus ismét elterjedőben van, felelősségét érezzük meghatározni a Pulzus téren belül bizonyos, az egészségünket védő szabályokat. Az eseményeinken, így a Pulzus ifi alkalmain is a következők betartását kérjük:


Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

31 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page