top of page
  • Szerző képePulzus

Éledj fel! - kényeztetés nőknek


Március 8-án a Pulzus is a nőknek kedveskedik éppen ezért meghirdeti Éledj fel! kényeztető dobozát, amelynek célja, hogy testi-lelki felfrissülést hozzon a mindennapokba. Együttműködnek velünk a Purity natúr kozmetikumok, a Yurta, a Koinónia kiadó és a Chef's Home.


Kényeztesd magad, süss, kertészkedj, ápold szíved-lelked - erről szól az Éledj fel! egy dobozba belesűrítve. Szeretnénk hozzájárulni egy tartalmas női én-időhöz, amely rugalmasan tervezhető, mi csak az eszközöket adjuk hozzá. A hétköznapokba mosolyt csaló termékek mellett egy Lelkigyakorlatos füzet is található, amely belső felfrissülésre szolgál. A doboz ugyanakkor tökéletes ajándék is ha valami különlegessel szeretnéd meglepni a körülötted lévő nőket. 100 db Éledj fel! kényeztető dobozt szeretnénk kiosztani, ezért ne gondolkozz sokat. Tartsd te is mihamarabb kezedben a sajátodat!


Azokkal, akik az élményt magukba szívták, a lelkigyakorlatot elvégezték és szeretnének együtt örülni, megosztani gondolataikat, kihívásaikat más nőkkel, találkozunk egy online kávézásra május 25-én 18 órakor. Csatlakozási link: Éledj fel! - online élménymegosztás https://meet.google.com/npx-mgqp-taq


Részletek itt: www.pulzus.ro/eledjfel



75 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page