top of page
  • Szerző képePulzus

Early Bird-jegyek elérhetők a Télitáborba!



Ha tél, akkor Télitábor!


Immár 11. alkalommal hívunk titeket nagy szeretettel Télitáborba, melyet ebben az évben is a már megszokott hidegszamosi Complex Turistic Siloam táborhelyen rendezünk meg 2024. február 16-18. között. Figyelem! A tábor ezúttal 2 éjszakás lesz.


Ha a 19-35 éves korosztály része vagy, szeretettel várunk Téged is a táborba, függetlenül attól, hogy milyen felekezethez tartozol, vagy hiszel-e Istenben. Tarts velünk te is az elmélyülést ígérő előadásokon, sokszínű műhelyfoglalkozásokon, nyitott beszélgetéseken, csendes perceken, dicsőítéseken, társasjátékos esteken, finom ebédeken, és még sorolhatnánk.


📅 Időpont: 2024. febr. 16-18.

📍 Helyszín: Hidegszamos, Complex Turistic Siloam

💡 Téma: Bukás


Idei táborunk témája mindannyiunk számára aktuális lehet, bár sokszor szeretjük elhallgatni/elhallgattatni a vele kapcsolatban felmerülő gondolatainkat.

Érezted már úgy, hogy buktál egy nagyot keresztyén életed ösvényén, nem tudtál megfelelni Istennek és a körülötted lévőknek? Mitől teszed függővé, hogy értékes vagy-e?


• Vajon egy nap hányszor igyekszünk megfelelni olyan elvárásoknak, amelyeknek lehet, hogy nem is kellene?

• Hogyan ismerjük fel és hogyan küzdjünk meg a hétköznapokban azokkal a helyzetekkel, amikor emberek elismeréséhez kötjük saját értékünket?

• Hogyan éljük meg személyes kudarcainkat, avagy mit élünk meg személyes kudarcként?

• Hogyan jelennek meg mindezek az Istennel való kapcsolatunkban?

• Hogyan függ össze mindez önértékelésünkkel?

Ezeket a kérdéseket fogjuk együtt boncolgatni.


🗣️ Főelőadó: Mike Pál, lelkipásztor

Ki vezet majd bennünket kérdéseink, küzdelmeink, kudarcaink, elvárásaink értelmezésében? Idei táborunk főelőadója Mike Pál magyarkéci református lelkipásztor lesz, akivel már sokan találkozhattatok ifjúsági körökben folytatott fáradhatatlan szolgálatai során.


🙋🏻‍♂️ Regisztráció

Early-bird regisztrációs díj: 350 RON (2023. december 31. 23:59-ig)

Teljes regisztrációs díj: 400 RON (2024. január 1-jétől)

Az ár tartalmaz szállást, étkezést és programokon való részvételt. Amennyiben szükséged van rá, bátran vegyél igénybe részlegesen vagy teljes mértékben támogatott helyet.


❗️ Regisztrációs határidő: február 4. 23:59

❗️ Regisztrációs link: https://forms.gle/5WXpZCQNjqRP88dW6

További részletek hamarosan! 😃

17 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page