top of page

okt. 01., Szo

|

Cluj-Napoca

TRAUMA ÉS FELOLDOZÁS - Pulzus.talks előadás-sorozat 2.

A Pulzus.talks egy multidiszciplináris előadás-sorozat, amelyen egy adott témát több szemszögből bontakoztatnak ki a meghívottak. Az esemény célja beszélgetéseket generálni transzcendentális kérdésekről.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
TRAUMA ÉS FELOLDOZÁS - Pulzus.talks előadás-sorozat 2.
TRAUMA ÉS FELOLDOZÁS - Pulzus.talks előadás-sorozat 2.

Idő és helyszín

2022. okt. 01. 10:00

Cluj-Napoca, Piața Unirii 10, Cluj-Napoca 400015, Romania

Az eseményről

A sérülés mindannyiunk számára elkerülhetetlen. Fogantatásunk pillanatától fogva folyamatosan olyan helyzetekbe kerülünk, amelyek magukban hordozzák a fájdalom lehetőségét. Az egyes helyzetekre adott válaszaink viszont nagyon különbözőek. Nemcsak a konkrét történés, de annak szubjektív interpretációja is meghatározó abban, hogy milyen irányba mozdul az életünk egy traumatikus esemény megtapasztalását követően. Mik lehetnek azok a megküzdési stratégiák, amik a gyógyulást és a megerősödést szolgálják? És mik azok a tipikus zsákutcák, amik csábítóak lehetnek ugyan, de végső soron csak újabb elakadásokhoz vezetnek? Hogyan lehet erőforrássá a trauma? És milyen szerepe van ebben a hitnek? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keresik a választ a 2. Pulzus talks elismert előadói: Becsky Borbála pszichológus, Votin Dóra festőművész és dr. Csókay András idegsebész.

Program: 10:00 - Becsky Borbála, pszichológus 11:00 - Szünet 11:10 - Votin Dóra, festőművész 12:10 - Szünet 12:20 - dr. Csókay András, idegsebész 13:30 - Állófogadás a Chef's Home jóvoltából

Moderátor: Visky Ábel

Esemény megosztása

bottom of page