top of page

Bemutatkozik a csapat

Frissítve: 2021. márc. 4.

A Pulzus, megújult formájában, egy keresztény innovációs platform, azaz több szolgálatot is magába foglal és működtet. Célja az örömhír átadása a 21. századi ember igényeinek és ritmusának megfelelően, modern eszközök segítségével. Hisszük, hogy a kereszténység jelenidejű, Isten ma is, korunk legelőrehaladottabb körülményei között is élő és ható, amiből számunkra a formák keresése is következik. Az Ige testté lett (Jn 1:14) - az Ige a mi nyelvünkön szól, közérthetően, személyesen szól hozzánk, ezt képviseli a Pulzus.


Norbi (Medve)

A PULZUS csapat


2018 tavaszán Annában és Norbiban megfogalmazódott a Pulzus gondolata. Ők azok, akik álmodtak egy olyan keresztyén szervezetet beindításáról, ami az ifjúsági misszióval foglalkozik. Norbi a mindennapokban informatikai projekt-menedzserként dolgozik, munka után pedig "átvedlik" Pulzus elnökké. A csapat együttműködését segíti elő, máskor pénzügyeket intéz és kikapcsoló barkácsolással is hozzátesz a szervezeti élethez.

Anna

Anna kommunikációs szakemberként tevékenykedik már évek óta, dolgozott az Erdély Tv-nél és az Európai Parlamentben is. A szíve viszont mindig a szolgálathoz húzott, ezen a területen érzi magát a legotthonosabban. Isten ezt a Pulzuson keresztül tette lehetővé számára.


Nem mellesleg Anna és Norbi férj és feleség :D


Gyarapodunk


Merci

A megalakulást követően nem sokkal megérkezett a csapatba az első munkatárs, Merci személyében.

Merci első körben irodavezetőként szerződött a Pulzus csapatához. Ő segítette elő ebben az első időszakban, adminisztratív tekintetben a Pulzus működését. Azóta már a projekt-koordinátor szerepét tölti be a csapatban.

Továbbá, amiben igazán otthonosan mozog Merci, az a zene. Ő az egyesület által működtetett Pulzus Együttes vokalistája. Az ő segítségével válik a Pulzus még színesebbé, hiszen zenésztársaival (Péntek Attila, ifj. Visky Péter) újabb és újabb dalokon dolgoznak Isten dicsőségére.

Dorci

Dorci a lefrissebb Pulzus csapattag. Ő vette át az egyesület adminisztratív feladatait, mint például a Pulzus tér működtetését. Emellett kommunikációs asszisztensként segíti előre a csapatot: honlapot szerkeszt, videót vág, bejegyzést ír és szerkeszt stb. Kreativitásában hoz új lendületet a Pulzusba, az egyesület online jelenlétéhez járul hozzá a leginkább.

289 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page