top of page
  • Szerző képePulzus

Kiút a társfüggőségből - Női estÚjabb női estet szervez a Pulzus és a Re:Geni ifi lányköre, amelynek címe Kiút a társfüggőségből. A harmonikusan működő párkapcsolatok egyik tényezője az egymással szembeni egészséges határok meghúzása. A felnőtté, nővé válás hosszas és gyakran sebekkel teli folyamatában kevés a pozitív példa az egészséges érzelmi kapcsolódásra. A születési családunkban nem tapasztalt bizalmat és értékesség érzést gyakran a párkapcsolattól várjuk. Sok az átfedés szerető és társfüggő kapcsolat között, ez utóbbi viszont fogoly-állapotban tart, mérgező légkört teremt és a bántalmazás előszobájaként szolgál. Szabadságot adni és megélni a közeli kapcsolatainkban is - ez volna a feladat. A nyilvánosságban keveset tárgyalt témát Kocsis Tünde pszichológus tolmácsolja, aki maga is társfüggőségből gyógyulva indult el hivatásában. Szeretettel várunk lányokat, nőket, asszonyokat egyaránt!

A Re:Geni ifi lányköre havonta szerveződik meg a Pulzust térben. A személyes érintettségű témákat, amelyek ugyanakkor az egész kört érintik, egy-egy résztvevő kezdeményezi. Az elindult beszélgetések általában hosszú és mély együttléteket eredményeznek, amelyek egyszersmind közösségformálók, ugyanakkor életvezetési célt is szolgálnak.


Korábban boncolgatott témák: női kapcsolataink, szexualitás, párkeresés, párkapcsolatok.

Az alkalomra március 28-án, 18:00 órától kerül sor a kolozsvári Mathias Corvinus Collegium helyszínén, a Iuliu Maniu utca 6 szám alatti földszinti teremben, a következő program szerint:


18:00 - Érkezés

18:30 - Közös étkezés

19:15 - Kiút a társfüggőségből - Kocsis Tünde pszichológus előadása

20:15 - Kiscsoportos beszélgetés a téma mentén


A google térkép link: https://goo.gl/maps/drm2Mn5zreQCKxpi9


A részvétel ingyenes, a helyszínen lehetőség nyílik az adományozásra.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!


Főtámogatók az RMDSZ és az RMDSZ Nőszervezet


19 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page