top of page

Nézz körbe az új Pulzus térben (volt Geni terem)

Frissítve: 2021. márc. 4.

Megújult, komfortos helyen működik a Pulzus, ez a Pulzus tér, amelyet nyitottá teszünk számotokra is. Gyere és láss bele, hogyan is zajlottak a felújítások!


"A munkások hozzáláttak, és kezük alatt jól haladtak a felújítás munkálatai. Helyreállították az Isten házát régi formájában, és megerősítették." 2 Krónikák 24:13


Amikor a Genéziusz Társaságtól 2020 őszén átvettük a teret, arra az elhatározásra jutottunk, hogy szépen, szinte az alapoktól kezdve felépítjük a Pulzus sajátos arculatát, lelkületét, lendületét ebben a térben.

Célunk az volt, hogy nyitottságot, befogadást, fiatalos lendületet sugározzon a termünk. Szerettük volna, hogy a Pulzus tér egy olyan hellyé váljon, ahol igazán jól eshet az elcsendesedés és a lelki gyarapodás.
HOGYAN ALAKULT

2020 őszén elkezdődött a folyamat, amely során a Geni terem lassacskán Pulzus térré nőtte ki magát. A dobozolást festék szag követte, a festék szagot fűrészpor, a fűrészport tisztítószerek illata váltotta fel, majd következett a szivacscsavarás hangja, amit friss bútorillat, majd elégedett és boldog emberi kacajok követtek.


22 ember dolgozott a termen
3 hónapig tartott a felújítás
3300 eurós költségvetést határoztunk meg
30-nál is többen támogattak

Hónapok munkája áll ebben a térben és reményeink szerint még sok-sok évnyi boldog pillanatot kölcsönöz használóinak.

A Pulzus csapata mellett rengeteg önkéntes kéz segített a "Pulzus vision" megvalósításában. Hálásan köszönjük a munkájukat! Hálásak vagyunk Istennek, hogy a Covid vírus ellenére lehetővé tette, hogy 2021 februárjában használhatóvá tegyük a teret!


Nézz bele a munkafolyamatba és less körbe a Pulzus térben!
A PULZUS TÉR A TIÉTEK IS

A Pulzus Tér nem csak a miénk, megosztjuk veletek is. Saját eseményeink mellett, ti is kibérelhetitek különböző alkalmakra. Erről ide kattintva olvashattok bővebben.


179 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page