top of page

nov. 08., K

|

Pulzus

Önértékelésem útja

A Pulzus és a Re:Geni ifi lányköre karöltve női estet szerveznek, amelynek címe az Önértékelésem útja. Az egyetemista és fiatal felnőtt nőket megcélzó alkalom célja az önkép megalkotásának kérdéseiről beszélgetni meghitt, bizalmi körben, személyes hangvétellel.

Önértékelésem útja
Önértékelésem útja

Idő és helyszín

2022. nov. 08. 18:00

Pulzus, Strada Mărginașă 42, Cluj-Napoca 400000, Romania

Az eseményről

A Pulzus és a Re:Geni ifi lányköre karöltve női estet szerveznek, amelynek címe az Önértékelésem útja. Az egyetemista és fiatal felnőtt nőket megcélzó alkalom célja az önkép megalkotásának kérdéseiről beszélgetni meghitt, bizalmi körben, személyes hangvétellel. A találkozáson boncolgatott kérdések a következők lesznek: milyen nő vagyok én, hogyan alkotom meg az önképem, hol találom meg valódi nőiességem és szolgálati helyem a világban? Az alkalom meghívottja egy nagy családból érkező, négygyermekes édesanya, Sófalvi Adél Erika, aki tizenéves, egyetemista - párkereső, valamint házas-gyermekes évek tapasztalatával a háta mögött tolmácsolja a jelenlévőknek az önértékelés témáját.

Főtámogatóink az RMDSZ és az RMDSZ Nőszervezet.

A Re:Geni ifi lányköre havonta szerveződik meg a Pulzust térben. A személyes érintettségű témákat, amelyek ugyanakkor az egész kört érintik, egy-egy résztvevő kezdeményezi. Az elindult beszélgetések általában hosszú és mély együttléteket eredményeznek, amelyek egyszersmind közösségformálóak, ugyanakkor életvezetési célt látnak el. Az elmúlt néhány hónapban többször is felmerült az önértékelés témája, így született meg ezen női est gondolata. Korábban boncolgatott témák: női kapcsolataink, szexualitás, párkeresés, párkapcsolatok.

Az alkalomra november 8-án, 18 órától kerül sor a Pulzus térben a következő program szerint: 18:00 - Érkezés 18:30 - Közös étkezés 19:15 - Ismerkedés 19:45 - Önértékelésem útja előadás

A google térkép link: https://goo.gl/maps/qvX975267RF6s6TG9

A részvétel ingyenes, azonban a helyszínen lehetőség nyílik az adományozásra.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Esemény megosztása

bottom of page