top of page

okt. 14., Szo

|

Cluj-Napoca

Klímavál(t)ság - Pulzus.talks 4.

Mi a helyzetállás a klímaváltozás terén? Hogyan dönthetem el, mi megbízható és mi álhír? Mit kezdjek a szorongással, amit ez a töménytelen negatív információ vált ki belőlem? Van ebben a témában az egyháznak valamilyen szerepe? Mit tehet egy egyszerű állampolgár a hétköznapokban?

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Klímavál(t)ság - Pulzus.talks 4.
Klímavál(t)ság - Pulzus.talks 4.

Idő és helyszín

2023. okt. 14. 10:00 – 2023. okt. 15. 14:00

Cluj-Napoca, Piața Unirii 10, Cluj-Napoca 400015, Románia

Az eseményről

Működik-e a fenntarthatóság, és ha igen, akkor hogyan? Ezzel a kérdés-áradattal segít nekünk szembenézni Nádori Gergely, biológus; Dr. Dúll Andrea, környezetpszichológus és Kelemen Kinga, a Lanelka fenntartható vállalkozás tulajdonosa és ügyvezetője a Pulzus.talks előadás-sorozat 4. kiadásában.

_ _ _ _ _ _ _

Program: 10:00 Nádori Gergely, biológus 11:00 Szünet 11:10 Dr. Dúll Andrea, környezetpszichológus: Fenntarthatóság környezetpszchológiai kontextusban 12:10 Szünet 12:20 Kelemen Kinga, a Lanelka fenntartható vállalkozás tulajdonosa és ügyvezetője 13:20 Állófogadás a Chef's Home jóvoltából Moderátor: Fosztó Mátyás

Regisztrációs link: https://forms.gle/sqBqFbT8mxBqouWUA Jelentkezési és fizetési határidő: október 12, csütörtök, éjfél _ _ _ _ _ _ _

A Pulzus.talks egy multidiszciplináris előadás-sorozat, amelyen egy adott témát több szemszögből bontakoztatnak ki a meghívottak. Az esemény célja beszélgetéseket generálni transzcendentális kérdésekről.

Főtámogató: Hulp Oost Europa Alapítvány

Esemény megosztása

bottom of page